Nieuws uit de bouw

Nieuws artikelen van De Architect, het platform voor vakkennis en inspiratie.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan alstublieft dit formulier in en wij nemen contact met u op.

 

U kunt ook direct contact opnemen op

06 21893993

 

Correspondentie adres:

Stopperknoop 20

1319 GK Almere

 

BADKAMERS 

 

Nieuwbouw badkamer in almere voorzien van alle luxe waaronder dubbele wastafel van 150 breed, v&b toilet, rainshower, douchedrain,extra groot bad en vloerverwarming. alles met de grootste zorg en oog voor details gemonteerd en geplaatst. De badkamer was volledig kaal en is door ons volledig opgebouwd incl alle electra en loodgieters en tegelwerk.

 

 

TIMMERWERK

 

Deze klant wilde graag een kleding kast. Schitterende kast geworden met leuke inbouwspotjes en ruimte genoeg voor de kleding.

Nieuwbouw / aanbouw

Deze tussenwoning is door A-T-V voorzien van een uitbouw. In de vier foto's volgt u de stappen hoe dit tot stand gekomen is.

Dakkapellen

Een goedkope manier om een zolderkamer licht en ruimte te geven is natuurlijk het plaatsen van een dakkapel. Het plaatsen van een degelijke dakkapel zal er voor zorgen dat de waarde van uw huis zal stijgen bij de verkoop.

 

 

 

 

Renovatie

Hout heeft, zeker bij slecht onderhoud, niet het eeuwige leven. Renovatie van gevel-bekleding, boeiboorden, kozijnen en daken behoren dan ook tot onze dagelijkse werkzaamheden. Of het nu alleen om een deur gaat, of een heel dak.

 

Een houten deur en kozijn kan decennia mee, mits deze op tijd wordt onderhouden. De deur aan de linkerzijde is helaas niet zo goed onderhouden en is samen met het kozijn vervangen. De nieuwe hardhouten deur en het kozijn worden door ons in de duurzame grondverf gezet en hierna in de gewenste kleur afgelakt.